LIHO Connect is een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiligingssystemen. Wij bieden particulieren en MKB’ers de mogelijkheid om zich thuis en op het werk veilig te voelen. Dit doen wij door het leveren, installeren en onderhouden van onze draadloze beveiligingssystemen.

Met bijna 20 jaar ervaring in de Safety branche, weten wij als geen ander hoe wij uw huis of kantoor het beste kunnen beveiligen. Dit doen wij samen met onze beveiligingsexperts en monteurs die in dienst zijn van LIHO Connect. Zo waarborgen wij de kwaliteit en service die u mag verwachten van een bedrijf dat actief is in de beveiliging.

Het LIHO Connect systeem is opgedeeld in een drietal pakketten en een aantal uitbreidingen. Hierdoor is er voor elke situatie een passend beveiligingssysteem. Maar niet alleen dit maakt LIHO Connect uniek. Juist de service die wij leveren bij het beveiligingssysteem zorgt ervoor dat wij samen met u een prettige en veilige omgeving kunnen creëren. Wilt u meer weten over LIHO Connect? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom LIHO Connect

  • Al meer dan 20 jaar een begrip
  • Alle expertise onder één dak
  • Service met een glimlach
  • Directe opvolging bij alarmmelding

Bel me terug

Geïnteresseerd in onze diensten? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug!