Complete beveiliging voor MKB bedrijven

Wist u dat bijna 40% van de ondernemers wel eens te maken krijgt met een inbraak? Grote bedrijven hebben de beveiliging steeds beter op orde, waardoor criminelen hun focus verleggen op MKB bedrijven. Deze bedrijven hebben vaak een waardevolle inboedel en de pakkans voor de inbreker is veel kleiner. Dit komt veelal door het ontbreken van een beveiligingssysteem. Een professioneel beveiligingssysteem zorgt dat de inbreker minder tijd heeft om waardevolle spullen weg te halen. Daarnaast schrikt het inbrekers af om uw bedrijf te kiezen voor een inbraak.

Naast het risico op inbraak, loopt u als ondernemer ook risico op een bedrijfsbrand. Dit leidt vaker dan ondernemers denken tot het faillissement van een bedrijf.  Slechts 1 op de 10 ondernemers binnen het MKB verwacht dat brand tot een faillissement leidt. Uit de praktijk blijft echter dat de helft van de MKB bedrijven na de brand binnen twee jaar failliet is. Denk daarom goed na voordat u bespaart op de beveiliging van uw bedrijf.

MKB beveiliging

Ondernemers binnen het MKB hebben een ander budget voor een beveiligingssysteem dan grote bedrijven. Vaak denken kleine ondernemers dan ook dat een goed beveiligingssysteem duur is. Dit hoeft niet! Het LIHO Connect systeem beveiligd uw bedrijf tegen inbraak, overval en brand tegen een scherpe prijs. Wij bieden een totaalconcept speciaal gericht op de kleine zakelijke klant dat bestaat uit: 

  • Een beveiligingssysteem
  • Centrale bemande meldkamer
  • Directe opvolging melding
  • Stickers om potentiële inbrekers af te schrikken

Voor zakelijke klanten hanteren wij prijzen exclusief BTW.

Waarom LIHO Connect

  • Concept speciaal voor kleine MKB’ers
  • Uw bedrijf beveiligd tegen een scherpe prijs
  • Directe opvolging bij calamiteiten

Bel me terug

Geïnteresseerd in onze diensten? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug!